loading...

مجله سرگرمی تفریحی جذاب آنلاین

9 نکته طلایی در مورد خرما =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= 1- سعی کنید به جای قند و شکر از خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید. 2- در آشپزی و شیرینی‌پزی نیز به جای شکر می&zwn

آخرین ارسال های انجمن
امیر بازدید : 1430 جمعه 16 اسفند 1392 نظرات (0)

9 نکته طلایی در مورد خرما

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

1- سعی کنید به جای قند و شکر از خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید.

2- در آشپزی و شیرینی‌پزی نیز به جای شکر می‌توانید از خرما استفاده کنید.

3- ورزشکاران به علت فعالیت زیاد، می‌توانند از عصرانه‌ای مقوی که با خرما باشد استفاده کنند.

4- خرما برای کاهش چربی‌های خون موثر است.

5- با مصرف خرما می‌توان احتمال ابتلا به پوسیدگی دندان را کاهش داد. عصاره خرما با جلوگیری از رشد میکروب عامل پوسیدگی دندان، احتمال ابتلا به این عارضه را کاهش می‌دهد.

6- خرما دارای قند زیادی است. در واقع حدود70 درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد، 25 درصد قند آن ساکاروز و 50 درصد آن گلوکز است.

7- فیبر موجود در خرما برای بهبود عملکرد سیستم گوارش و هضم و دفع مواد غذایی مفید است.

8-کسانی که بیماری قند دارند باید کمتر از این میوه استفاده کنند.

9- برای خواب راحت و با آرامش می‌توانید قبل از خواب یک عدد خرما و یک لیوان شیر گرم میل کنید.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

سلامت باشید.. نظرات شما موجب پیشرفت ماست wink

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3166
  • کل نظرات : 861
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2207
  • آی پی امروز : 46
  • آی پی دیروز : 110
  • بازدید امروز : 202
  • باردید دیروز : 236
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 438
  • بازدید ماه : 1,230
  • بازدید سال : 158,223
  • بازدید کلی : 12,963,793
  • کدهای اختصاصی